Δελτία τύπου

Νέοι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Αγράφων, ορίστηκαν από το Δήμαρχο κ. Θεόδωρο Μπαμπαλή οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Γεώργιος Κίτσιος και κ. Στέφανος Τσιαμάκης.

Με την υπ’ αριθμ. 142/2018 απόφαση Δημάρχου ο κ. Γεώργιος Κίτσιος αναλαμβάνει τον τομέα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ – ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ – ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, χωρίς αντιμισθία, και του μεταβιβάζει τις παρακάτω καθ΄ ύλην αρμοδιότητες  των αντικειμένων του, ήτοι:

Διαβάστε περισσότερα...

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το διήμερο 1 & 2 Ιουνίου 2018 η ετήσια τακτική γενική συνέλευση και η ημερίδα από το Δίκτυο Δήμων Περιοχής Πίνδου, που πραγματοποιήθηκαν στο Κερασοχώρι του Δήμου Αγράφων.

Την Παρασκευή 1 Ιουνίου, το απόγευμα, την πρώτη ημέρα της διημερίδας, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, έλαβε χώρα η ετήσια τακτική γενική συνέλευση του Δικτύου με τα εξής πέντε θέματα προς συζήτηση.

Διαβάστε περισσότερα...

Την περασμένη Πέμπτη 31 Μαΐου 2018, στο γραφείο του Δημάρχου Αγράφων κ. Θεόδωρου Μπαμπαλή, παρουσιάστηκαν ο Κωνσταντίνος Γαντζούδης, πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Επινιανών και ο Χαράλαμπος Σκλαπάνης, Τακτικό Μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Επινιανών, προκειμένου να ορκιστούν και να λάβουν τα νέα τους καθήκοντα.

Διαβάστε περισσότερα...

Σας παραθέτουμε το Ψήφισμα της 5ης ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του Δικτύου Πόλεων με Λίμνες, όπως αυτό διαμορφώθηκε και θα αποσταλεί στον Πρωθυπουργό και σε όλα τα συναρμόδια Υπουργεία.

«Ως αποτέλεσμα των εργασιών της 5ης ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του Δικτύου Πόλεων με Λίμνες που έλαβε χώρα στην Φιλιππιάδα, έδρα του Δήμου Ζηρού, στις 21 & 22 Απριλίου 2018 αποφασίστηκε ομόφωνα η σύνταξη του ακόλουθου ψηφίσματος και η εν συνεχεία προώθηση του προς τους αρμόδιους φορείς και οργανώσεις.

Διαβάστε περισσότερα...

Τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής θα επισκεφθεί τις επόμενες ημέρες ο Δήμαρχος Αγράφων κ. Θεόδωρος Μπαμπαλής, προκειμένου να συμμετάσχει στο 74ο Συνέδριο της Ένωσης Ευρυτάνων Αμερικής «Το Βελούχι».

Φέτος το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στην Ουάσιγκτον το τριήμερο 15-17 Ιουνίου 2018.

Διαβάστε περισσότερα...
Σελίδα 1 από 41

Η καρδιά της Ρούμελης

της Φύσης, της Ιστορίας και της Παράδοσης!