Δελτία τύπου

Πέμπτη, 05 Απριλίου 2018 10:53

Πασχαλινές Ευχές Δημάρχου Αγράφων

Ο Δήμαρχος Αγράφων Θεόδωρος Μπαμπαλής εύχεται σε όλους τους όπου γης Αγραφιώτες Καλή Ανάσταση & Ευλογημένο Άγιο Πάσχα
Διαβάστε περισσότερα...

Η δέσμευση του Προέδρου της Βουλής κ. Βούτση για την ανάδειξη του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης της Βίνιανης προχωράει με γοργούς ρυθμούς. Μετά τις δύο επισκέψεις μηχανικών και ιστορικών της Βουλής στο Μουσείο της Βίνιανης, τον Ιούλιο του 2017 και τον Φεβρουάριο του 2018, ύστερα από Πρόσκληση του κ. Βούτση, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Μικρό Σαλόνι του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων, την Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018, με θέμα την ανάδειξη των Μουσείων Βίνιανης και Κορυσχάδων.

Διαβάστε περισσότερα...

Πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018 με επιτυχία, στο Χαλκιόπουλο, έπειτα από κοινή πρωτοβουλία των Δημάρχων Αγράφων και Αμφιλοχίας και με πρόσκληση του Δημάρχου Αμφιλοχίας Απόστολου Κοιμήση, διευρυμένη συνάντηση αιρετών της τοπικής αυτοδιοίκησης, με αντικείμενο την άρση της απομόνωσης της Νότιας Πίνδου και την σύνδεσή της με την Ιόνια Οδό και τις αγορές.

Σκοπός της συνάντησης ήταν να προγραμματιστεί η εξέταση των δυνατοτήτων της οδικής σύνδεσης με την Ιόνια οδό μέσα από τους Δήμους Αμφιλοχίας και Αγράφων με το Καρπενήσι, ώστε να αποτελέσει συνέχεια της οδικής σύνδεσης με τη Λαμία, την Εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης αλλά και τον Ε65.

Διαβάστε περισσότερα...

Με λαμπρότητα πραγματοποιήθηκαν τιμητικές εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821, σε όλο το Δήμο Αγράφων. Στις έδρες των Δημοτικών Ενοτήτων η μαθητιώσα νεολαία παρέλασε τιμώντας τους ήρωες του ’21, ενώ σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες που λειτουργούν δημοτικά σχολεία  και νηπιαγωγεία πραγματοποιήθηκαν αντίστοιχες εκδηλώσεις.

 

Διαβάστε περισσότερα...

Στο πλαίσιο αυτού του Προγράμματος που καταρτίστηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών με σκοπό την χρηματοδότηση έργων – προμηθειών – υπηρεσιών και μελετών για τους ΟΤΑ Α΄βαθμού, ο Δήμος Αγράφων χρηματοδοτείται με το ποσό των 250.000€.

Διαβάστε περισσότερα...
Σελίδα 1 από 37

Η καρδιά της Ρούμελης

της Φύσης, της Ιστορίας και της Παράδοσης!